NY BLOGG!!!

http://alicestahlberg.forme.se
http://alicestahlberg.forme.se
http://alicestahlberg.forme.se
http://alicestahlberg.forme.se
http://alicestahlberg.forme.se
http://alicestahlberg.forme.se
 
Nu har jag äntligen vågat ta steget till den nya och otroligt nödvändiga flytten till FORME.SE! Kan lova er att jag kommer bjuda på så mycket mer där och bloggmotivationen har nu kommit tillbaka. Följ mig där darl! KRAM!

Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

Kvällens outfit. Johnny bullsen fick lyfta upp hela stylingen litt extra. Nu ska ally sova, godnatt!

FRIDAY EVENING

Godkväll mina kära damer och herrar! Vill inleda detta inlägg med ett STORT grattis till min älskade bästavän Minna som fyllde år för drygt en vecka sedan och fina Olivia som fyller imorgon. Ni är bäst!
 
Har haft en otroligt fin och behövlig kväll ikväll. Behövde komma bort från verkligheten ett tag och mina tankar som brytit ner mig totalt den senaste tiden. Vill väl egentligen bara tacka. Tacka för att jag har såhär fina människor i mitt liv. Det är egentligen bara ofattbart. Dom är så bra och drar upp mig när allt faller samman. Jag är lycklig för att ha dessa människor och då menar jag överlag också, alltså, alla mina vänner. 
Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och rulla med tåget till Västerås för att där hälsa på Alva som jag inte träffat på säkert drygt ett halvår?? Riktigt illa så längtar ihjäl mig. Imorgon kväll blir det festligheter och artonårsfirande för Marten. Ha det bäst lovers. Puss!
 

FRÅGESTUND

Två bilder från underbara sommaren. Vill må som jag gjorde där och vara lycklig och glad och inte ha några bekymmer igen. 
 
Nu kör vi på en frågestund och ska försöka svara på allt! Kram
 

-

Det kanske inte sker idag, eller imorgon, men saker kommer fixa sig och du kommer bli lycklig en dag och kolla tillbaka på allt med ett leende på läpparna. Bara inte just idag. 
bild lånad från weheartit.
 

Missing what you had before

Okej god kväll(natt) gott folk! ni lär ju verkligen undra vad jag gör vaken såhär sent, och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inget vettigt svar på det. Har väl känt mig lite halvledsen ett tag och smörjt in mig med brun utan sol dessutom så kan ju inte krypa under täcket nu om jag inte vill ha ett helfläckigt täcke. Jaja kommer säkert somna om några timmar. Imorgon är det Avicii, kommer bli så sjukt. Ta hand om er fina människor. Kram
 
 

RSS 2.0