Sportlovet

Startade lovet med en åtta timmars lång bilfärd till Idre där jag spenderade 4 härliga dagar i backen. Kom hem på torsdag eftermiddag och därefter blev det party med fina och goa vänner. 
 
Hade en väldigt kul men känslosam/konstig??? kväll på Noise torsdag till fredag natt. Blev kanske lite för mycket party heh.
 
Adina tog ett stort steg in i vuxenlivet och flyttade till sin egna lägenhet. Det firade vi med en sleepover första kvällen, promenad in till stan på natten och skrattandes försök till att hänga upp hennes tavla som aldrig ville sitta rakt. Det var en förbannat mysig och bra kväll. Saknar henne redan. 
 
Och så blev det lördag som såsmåningom ledde till fest hos Clint. Blev en rätt lyckad kväll med lagom mycket folk, dock en del drama. 
 
Avslutade lovet på allra bästa sätt med en biokväll med världens bästa vän. Behövde verkligen träffa henne och detta var en perfekt tidpunkt. 


Som en liten resumé av denna vecka som varit så var det väldigt mycket blandade känslor nästan hela lovet rakt igenom. Jag har varit jättelycklig,glad och mått bra samtidigt som jag varit väldigt ledsen, nere och haft ont i hela mig. Kan väl inte riktigt säga om det var ett bra lov eller inte men det var ändå välbehövligt. Dock hade saker kunnat varit bättre men det är ju så det är, bara att gilla läget. Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0