Året som gått del 1

Januari.
Firade in nyåret 2012 med mina vänner,träffade ella efter flera år och är nu sjukt goda vänner,hade en crush on mörka strikta ögonbryn,lekte cool och mådde bra. ser nu att mina ben i nuläget är smalare än vad dom var för ett år sedan.. Januari var en rätt chill och trevlig månad det. Är dock glad att jag kom ifrån mina svarta ögonbryn.
 
Februari.
Februari var definitivt min och ebbas månad,så mycket kul som vi hade den månaden är sjukt. Firade alla hjärtans dag ensam men var glad ändå, blev kär i Zayn i One direction och var jävligt sjuk en hel del. Låg med fyrtio graders feber på sportlovet men ändå drog jag iväg till Idre. 
 
Mars.

Denna månad hände det inte så mycket. Skolan rullade på,vi firade elin,vi lärde känna Samuel som vi knappt har kontakt med idag,våran konsert i klassen spelades upp och jag var modell för min systers skolarbete. Typ det. 
 
April.
Denna månad kommer alltid betyda lite extra mycket för mig. Var så in i helvetes glad samtidigt som jag blev så ledsen. Gick och började tycka om en sjukligt fin kille,åkte till stockholm med syster & mamma,jag & alma blev så otroligt tajta och idag kan vi varandra in och utantill,du är bäst,vi cyklade runt varenda jävla kväll och bara levde livet,skaffade dipdye och sommaren var påväg. Firade även påsk denna ljusa månad.
 
Maj.

Maj månad var så jäkla bra. Sommaren kom tidigt och allt var på topp. Firade in valborg med bästa brudarna, Loreen vann melodifestivalen,jag och ara blev sjukt nära,spenderade många gånger med solande på hannes studsmatta,blev kär i ed sheeran's fina låtar,kollade ständigt på big brother,hade jättefina dagar med bästis merri  och storasyster hade bal. 
 
Del två kommer att komma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0