ÅRSRESUMÉ - MARS

Mars månad var väl inte en sån jättehändelserik månad direkt. Dock fyllde min bästa vän Ara sexton! Överraskade henne i skolan med paket och ballongar på hennes skåp hihihi. Saknade Adina något sjukt denna månad och fick även träffa henne igen efter 7 månaders väntan. Det var helt sjukt. Aldrig gråtit så mycket på en och samma gång, tappade ju nästan andan haha.. Var i Idre med familjen än en gång, fotades i en fotostudio med mina kära vänner och införskaffade mig mina fina millitärjeans. Bra månad!

ÅRSRESUMÉ - FEBRUARI

I februari hann jag med en hel del. Bland annat åkte jag & ebba till stockholm och sov kvar, var en otroligt mysig dag/natt på sportlovet med mycket härliga minnen därifrån. Var i Idre och åkte skidor med familjen, spenderade mycket tid i stugan och så blev det lite fester här också. Ingen särskild månad egentligen, men minns det i vilket fall som en glad och bra månad, vilket är det enda som spelar någon roll. 

ÅRSRESUMÉ - JANUARI

Tänkte göra en liten resumé av året som gått och har därför bestämt mig, som många andra, att göra separata inlägg för varje månad. Och självklart börjar vi med Januari som firades in i London för snart prick ett år sedan.
Denna månad var ganska omtumlande. Till och från var jag rätt bekymrad över kärleken och blev sårad en hel del. Träffade mina och jossans fina vänner från Lidköping som var på besök här i några dagar, och upptäckte även en hel del festande under denna tid. Mycket olika känslor under januari månad. 

THROW BACK

Skulle passa fint med sommar, bruna ben, sena kvällar och bara få vara. Orkar inte allt just nu, därför ser jag extra mycket framemot imorgon då jag ska till Stockholm. Och på nyår då jag kommer befinna mig i Lidköping. Örebro suger ibland, då är det bra att man har vänner från andra städer så man kan åka bort om man känner för det. Godnatt! 

Don't forget who you are

Allt känns jobbigt och konstigt ikväll och så mycket har förändrats på så kort tid. Försöker ändå blicka framåt och tänka på alla som faktiskt uppskattar att ha mig i sina liv, jag kommer aldrig vara någons ''alltid'' och kommer aldrig finnas där för någon som inte visar uppskattning för det. Trött på att alltid vara en självklarhet. 

Mitt 2013

Om 6 dagar är det år 2014 och därför tänkte jag passa på att sammanfatta mitt år i lite text och frågor.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 

Det gjorde jag absolut. Tror detta är bland dom första åren jag faktiskt gjort väldigt mycket bra och dåligt på samma gång. Saker som jag aldrig skulle vågat göra har jag gjort och så mycket som jag utvecklats som människa är too much för att ta upp här. Tror dock att mitt 2012 var det året som allt med festande osv osv startade, och det var ju något som var väldigt nytt för mig, men nu är det nästan lite passé.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

När jag egentligen skulle skriva mina nyårslöften stod jag istället och kollade upp mot London eye & Big ben och såg dom vackra fyrverkerierna, så hade aldrig riktigt tid till seriösa löften, så kan inte säga att jag ''höll'' några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Om man kan räkna med typ kusiner osv så ja!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej. Är så tacksam för dom människorna som jag har och som finns vid liv fortfarande. Kan inte beskriva rädslan som brinner inom mig ang döden, tycker det är otroligt skrämmande.

5. Vilka länder besökte du?
London vid nyår, så första januari åkte jag hem och sedan även Danmark. Tror det är dom länderna jag besökt detta år.

6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
Ärligare människor och mindre drama. 

7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Det var en riktig kluring det. Finns mycket fina datum från 2013 så kan inte bara välja ut ett. Dock är väl ett väldigt viktigt datum det datumet jag fick träffa min syster igen efter över ett halvårs väntan. Det var väldigt fint.

8. Vad är det bästa som hänt dig år 2013?
Att jag lärt känna nytt folk som har haft en stor betydelse i mitt liv därefter. 

9. Största misstaget?
Alla gör väl sina små misstag ibland men inget jag kan komma på nu. Dock bör alla få en andra chans och förlåtas, annars är det inte äkta vänskap. 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha sjuk har jag varit många gånger men skadat mig är inget jag kan komma på nu.

11. Bästa köpet?
Min gitarr som jag fick i somras. 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Allt från fika,shopping,tågresor,cider och kläder osv haha

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag slutade vara så jävla rädd för livet. Att jag började våga göra och testa saker jag aldrig gjort förut. Jag tog helt enkelt vara på detta år.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
Wake me up, heartbeats, du kan gå din egen väg, Viktoria, Trumpsta, Hädanefter osvosv, finns så många..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Varierade nog väldigt mycket. Finns många tillfällen då jag gråtit men väldigt många då jag skrattat av lycka också.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inte lagt ner energi på onödiga saker och inte tagit åt mig av elaka saker folk sagt till mig.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
-

18. Hur tillbringade du julen?
Tillbringade julen i bäsnäs med min fina familj.

19. Blev du kär i år?
ja det kan man nog säga

20. Favoritprogram på tv?
Paradise hotel <33

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja det gör jag. 

22. Bästa boken du läste i år?

Vet ej.

23. Största musikaliska upptäckten?

Erik Rapp!

24. Något du önskade dig och fick? 
Mina johnny bulls!!

25. Något du önskade dig men inte fick?
-

26. Årets bästa film? 
Omöjligt att svara på.

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Firade den med släkt och familj och på kvällen drog jag iväg på en fest med mina kära vänner!

28. De bästa nya människorna du träffade? 
Har träffat så jäkla mycket folk detta år, mer än jag någonsin gjort innan, så kan inte välja ut några. Men några av dom viktigaste är ju utan tvekan folket som jag lärde känna den 20e augusti på karolinska skolans skolgård. Dom betyder så sinnessjukt mycket för mig idag.

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2013?
Väldigt blandad. En liten touch av estet, samt business och relax. Haha vetefasiken alltså

30. Vad fick dig att må bra?
Alla som gör mig glad får mig att må bra. Punkt slut.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Chuck Bass, Leonardo Dicaprio mmmm 

32. Vem saknade du?
Min storasyster tror jag det har varit mestadels.

33. Favoritmånad?
Juni.

34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej. Är så nöjd med detta år. Dock kanske jag hade velat skruva ner lite på alla gånger jag gråtit över kärlek och fel killar.

35. Har du hånglat mycket detta år?

Vem har inte??

36. Har du sårat någon?

Ja det har jag, dock inte medvetet, utan att folk har blivit ledsna på mig utan att jag faktiskt menat något illa med det. Men så är det ibland. Bli missförstådd och aldrig få chansen att få förklara eller förlåtas. Men då är det heller inte värt att försöka kämpa för någon som aldrig skulle kämpa för en själv. Sånt är livet helt enkelt.

37. Vad är det bästa minnet från sommaren 2013?

Bråvalla med syster, västkusten, utekvällar med kompisar och alla fester. Finns för många fina minnen.

38. Det bästa som hänt detta år?

Att jag faktiskt för första gången någonsin, vågat börja tro på mig själv. Veta att jag förtjänar bättre och veta att jag kan stå på mig i jobbiga situationer. Jag måste nog erkänna att jag är lite småstolt över mig själv. Att jag blivit mogen, vuxit och blivit äldre. Vågat ta tag i saker som känns tunga och aldrig lämna något oberört. Detta år, klyschigt men sant, har varit en av mina bättre år. 

 

 
 

THE LATEST

Valle fick bära en fin luva på julaftonsmorgon.
Fick hem min bråvallabiljett och hoppade runt av lycka som ett litet barn.
Fått pussa på min lillkusin.
Träffat en av dom mest saknade personerna någonsin och insett att lillamanda inte längre ligger under namnet ''lill'' eftersom hon växt och blivit lika lång som mig. Notera att hon är 4 år yngre också. Goooosh
Gråtit och sjungit med till världens finaste håkan.
Varit med på en grabbkväll som blev en mycket trevlig kväll med gott vin och trevliga pojkar.
Fått träffa tre goa och helt underbara saknade brudar från katrineholm, lisa,emilija & elin. Dock saknas lisa på denna bild men det var en väldigt väldigt fin helg detdär.
Ännu en bild från den finaste kvällen någonsin inne på conventum vid håkan. Alma från lidköping kom och hälsade på två nätter vilket var extremt kul, har saknat henne så. Den som saknades då var rebecka!
 
Har haft två väldigt bra veckor på senaste, inledde somsagt jullovet med håkan-konsert och hade inte kunnat fått en bättre start. På lördag åker jag till storstaden med familjen vilket kommer bli jättekul, ska leta nyårsklänning där och bara ha det bra med familjen, sen kommer jag förmodligen befinna mig i Lidköping på nyår. Planerna här hemma ändrades vilket gjorde mig rätt ledsen men det löste sig iallafall nu i slutändan då bästa alma bjöd hem oss till Lidköping. Så det kommer nog bli en jävligt fin kväll det. Ta hand om er så hörs vi, glöm inte min tumblr heller som ni hittar HÄR. Följ för sjutton!!! Kram

CHRISTMAS

Hade ca världens bästa och finaste jul och hade inte kunnat önska mig en bättre. Självklart hade jag uppskattat snö men det är väl inte det som är det viktigaste på julen, eller hur? Det viktigaste måste ju ändå vara att man är tillsammans och mår bra. Hade det iallafall jättetrevligt och älskar hela min släkt så otroligt mycket!!!

Som en pistol det finns alltid, nåt äkta att hålla fast vid

Idag har jag varit på stan på mellandagsrean med jossan, köpt lite fina saker på rea och invigt mina nya skor. Har varit en väldigt bra dag med andra ord. Puss!

JOHNNY BULLS - BEST PRESENT

Det här måste varit bland den finaste julklappen jag fått någonsin. Dessa skor alltså, kan verkligen inte beskriva min kärlek till dom. Detta var även en av julklapparna jag fick, blev så himla glad. Mina fina föräldrar som köpte dessa till mig, tackar tusen gånger om♥♥
Kommer komma upp fler bilder på julklapparna inom kort..
 
Vad fick ni i julklapp? 

Börja gå i terapi för dig

Gårkvällens outfit som jag kände mig mycket mycket bekväm i. Invigde bl.a min nya kjol, ääälskar den 
 
Vad har ni alla vänner där ute för er på nyår? Själv har jag ren jäkla ångest över vad vi ska göra den ändå rätt betydelsefulla kvällen, ska umgås med mina vänner men just nu är det mest bara trassel. Känns som alla ändrar planer och tillslut kommer jag väl sitta där själv, hah, nä men då får det vara fuck it isånnafall. poss

Be your forever

Tror jag har fastnat ca jättemycket för mörkröda slash jätteröda läppar. Tycker även det är stört snyggt med fylliga läppar. Blir bara snyggare och snyggare enligt mig, haha!

Hoppas ni haft en riktigt härlig och fin jul och fått umgåtts så mycket ni kan med dom ni tycker om som mest. Det har iallafall jag gjort! Haft drömjulen och fått jättefina paket som så småningom kommer dyka upp lite hipp som happ är på bloggen. Förövrigt har jag sprungit runt som en liten lycklig kyckling över att min bråvallabiljett anlänt till min brevlåda. Det är nu man fattar att det verkligen är verklighet och att man i sommar kommer vara där med sina bästa vänner, festa, träffa en massa sjukt folk och framförallt lyssna på jävligt bra musik. Åhh vill ha sommar!! Ikväll ska jag sova hos jossan, kommer bli väldigt mysigt. Kram! Och hurrni förresten, glöm inte att ta hand om varandra. Det viktigaste här i livet..

MERRY X-MAS!

Uppdaterar direkt från stugan nu och ville egentligen bara önska er en riktigt god jul! Hoppas ni alla mår bra idag och att ingen är ledsen, ta hand om er alla där ute. Massor av kramar från mig, puss! 

Sunny december

Har varit en väldigt solig tjugotredje december idag här uppe i Hällefors. Känns förövrigt jättebra att vara ifrån hemstaden och slippa fokusera på alla där hemma. Den här helgen vill jag bara tillbringa med min familj och spendera kvalitetstid med dom. Har saknat dom alla, även ett stort plus till att storebror är hemkommen från Linköping i ca två veckor, har saknat honom, men sen åker han ju tillbaka igen.. Jaja, önskar er en jättefin jul och hoppas ni alla tar hand om varandra. Glöm ej bort min tumblr som uppdateras varje dag, HÄR

UPDATE FRÅN STUGAN

Idag mina damer och herrar är det dan före doppardan vilket enligt mig bara känns helt jävla galet. December månad (alla månader denna termin) har bara gått skrämmande fort och har därför knappt hunnit tänka och hinna med. Men iallafall så ska det bli extremt mysigt med en hel dag med alla dom man tycker om och älskar och bara få mysa och umgås osv. Vad ska ni göra imorgon? Kram!

Minimal christmas

Igår firade vi minijul med mormor & morfar som ej kommer befinna sig i stugan på julafton. Fick jättefina presenter, åt god julmat och bara umgicks. Jättetrevligt! Kände för att göra mig lite extrafin då också och klädde upp mig i min nya kjol från h&m och Adinas fina glittertröja. Längtar såå till julafton! åh älskar jul

TUMBLR

bild från en sån otroligt fin och värd kväll tillsammans med mina bästa vänner.
 
Har skaffat tumblr nu så ni hittar mig HÄR om bloggen känns seg ibland osv. Då har ni en till sida att besöka i nödfall liksom, haha. Annars hoppas jag att ni mår bra och ser framemot julen. Dan före dan före doppardan ju. PUSS

Yesterday

Can't even describe how I felt yesterday. Too good to be true. 

Dark lips

Måste erkänna att dessa bilder blev (som min tanke) rätt läskiga, men somsagt så var det syftet med bilderna så! Inledde jullovet med en helt sjuk konsert igår då jag befann mig inne i Conventum tillsammans med mina bästa vänner och grät och sjöng med till Håkan. Kan inte beskriva magin där inne från klockan 20-22 men det var obegripligt. Närvaron, stämningen och allt var bara så genialt och perfekt. Har blivit klar med julklapparna och ska slå in dom snart som möjligt. Hoppas ni mår jättebra och inte har alldeles för tuff julstress. KRAM

JULLOV

Tidigare idag med världens bästa vän! 
 
NU HAR VI JULLOV, FYFAN VAD SKÖNT. Håkan hellström i övermorgon och vi kan inte ens beskriva hur mycket vi längtar. Kommer bli helt jävla sjukt

Soon♥♥♥

Om ca tio minuter får jag äntligen träffa mina finaste och goaste vänner från Katrineholm igen. 9 månader sedan, känns helt galet. Iiiiiiih

Lonely night

Har haft en riktigt bra kväll då jag hängde med Philip och träffade massor av hans killkompisar. Kändes bara så jäkla skönt att komma bort från all tjejdrama och lyssna på grabbar i tjugoårsålderns snack om saker och ting. Riktigt bra och intressant kväll. Blev en liten minifest där med gott vin och annat! Imorgon träffar jag äntligen, efter många om och men, mina tre fina vänner från Katrineholm som jag inte sett på nio månader. Känns helt ofattbart. Längtar så. Godnatt

Sweet week

Senaste veckan har innehållit mycket fin-och-roligheter. En del av dom ser ni i bilderna! Onsdags toppade nog allt (bilden längst ner till vänster) då jag och några brudar i klassen var på Emmys mammas jobb och lussade, där även mysigaste Ernst höll i ''festen''. Var rätt mäktigt att sjunga solo och även i kör framför honom samt dom andra och bara fira in julen lite. Bra vecka med andra ord!

Det tog så lång tid att bli ung

Ser ni vem denna tjej är på denna bild? Japp. It's me. Fast för väldigt många år sedan. Här var jag tio år. Hade ingen aning om vad som väntade i framtiden och i mitt liv. För nu sitter jag här, 16 år, och kan bara blicka tillbaka på saker jag saknar, som jag önskar jag gjort mer av. Ibland nästan skrämmer det mig, med tanke på hur bråttom man har att bli ung. Att bli äldre. Vuxen. Ibland önskar jag bara att jag kunde fått stannat upp bara för en dag den tiden då full handlade om att man var full i magen av all mat och inte alkohol, eller kärlek betydde en kram och inte sex och allt vad det nu kunde vara, och att liv handlade om att skratta, leva och göra allt man ville utan att dömas, inte ett liv som går ut på vem som ser bäst ut, vem som kommer längst med betygen eller vem som skakar rumpa bäst av alla brudar på en fest. För den tiden, saknar man otroligt mycket idag. Kramar som gjorde att man glömde bort varenda jäkla bekymmer, skratt som gjorde att det enda man tänkte på var glädje och små ord som ''förlåt'' gjorde en att förlåta efter bara någon sekund. När man växer upp blir alla dessa sammanhang mycket starkare och ett förlåt är inte bara ett ''förlåt'', utan att det då krävs tålamod och att reparera saker och låta allt ta sin tid. Har bara fått en liten minidepp-period då jag önskade att allt inte skulle behöva vara så svårt. För visst kan alla som läst denna text, hålla med om att tiden som liten (i nästan allas fall) ses som den bästa tiden? Kanske bara jag. Men vore härligt att få radera alla onödiga tankar, behöva stå på tå igen för att nå upp till mammas axlar och somna i soffan då man vet att pappa bär in en till sängen igen, åtminstone en gång till. Men det är ju detta som kallas livet. Saker och ting förändras exakt varenda sekund. Så äre.

Trettonde december

Lucia, 11 dagar före jul, och ingen snö? Vilken skam Örebro... 
Hmm, nej, men det känns lite tomt måste jag erkänna. Om man bortser från snöstormarna, den tvåsiffriga minusgraden och slask och blask så är ändå snö och vinter väldigt fint. Speciellt innan jul. Så man får den där specifika och underbara julkänslan. Idag har jag iallafall haft på mig det som syns ovan. Nästan hela outfiten från Lager 157! Kram

Sankta lucia, ljusklara hägring

Försökte fota en någorlunda okej bild imorse innan jag drog iväg på luciafirandet men gick ju inte så jättebra så därför fick det sluta med en 3D-effekt på bilden. Lyssnar just nu på passenger och taggar upp inför bråvalla till sommaren då passenger ska komma dit(dock ett jäkla bra tag kvar). Var ju på bråvalla i somras en dag + natt och det var helt fantastiskt. Känns ganska så coolt att kunna säga att jag var en av dom som var med på ''första bråvalla någonsin'' genom tiderna liksom. Puss!

They fly on and on and on

På dessa fyra bilder ovanför visas jag, emmy & min hund valle. Är så glad att jag har emmsi!!
Idag har varit en intressant dag, haft en riktigt riktigt fet luciauppvisning som verkades uppskattas av många på skolan, alltid kul med fin respons. Förövrigt är jag supertaggad på helg och imorgon kommer äntligen mina saknade brudar från Katrineholm. Har inte träffat dom på nio månader så ska bli så härligt att få krama om dom igen och prata om allt som hänt under den tiden vi inte setts. Vad ska ni göra till helgen? Kram

It's all better now

En överhypad och glad alice ska nu gå till sängs med flätor i hela håret. Planerade att ha lockigt hår imorgon nämligen. Godnatt babes!

Christmas night, another fight

Hejsan godingar! Kände att det var på tiden att rycka in och göra ett inlägg på denna blogg. Jag blir så ledsen på mig själv att jag nästan aldrig hinner blogga längre, känns precis som att jag har något att göra hela tiden, men jag är väldigt glad att ni som stannar kvar på denna sida fortsätter att besöka den trots min dåliga uppdatering. Lovar att jag ska bättra mig och förhoppningsvis blir det mer bilder & text på jullovet som jag får om 6 dagar, känns helt underbart. 
Förövrigt mår jag jättebra och himlen var så fruktansvärt vacker i eftermiddags så var nästan bara tvungen att knäppa några bilder. Snön har försvunnit och Örebro känns återigen som en höststad. Igår var jag med på en väldigt väldigt kul grej som det kommer mer om inom kort. Imorgon är det lucia, ser framemot det och hoppas på att jag inte kommer svimma haha... vore ju lite misslyckat. Hoppas ni mår bra fina ni! Pussar

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Håkan på högsta volym i hörlurarna..
Jag och bästbästbästa maria på svenskalektionen alldeles precis. Har ganska nyligen haft ett stort historiaminarie, jätteskönt att ha det överstökat. Fick även tillbaka mitt matteprov igår vilket gick helt ok! Känns skönt att ha det överstökat. Mycket nu i slutändan dock. Nu ska vi fortsätta gå igenom stråfer och annat (ointressant). Puss!

Världens bästa Maria.

Det här måste vara bland den starkaste,finaste & underbaraste människan jag någonsin träffat. Att jag snart gått halva ettan känns helt sjukt, och att jag för ett halvår sedan inte kände någon av dessa människor som står mig så otroligt nära hjärtat nu idag är helt ofattbart. Känns bara helgalet att dessa personer inte hade någon plats i mitt hjärta alls ett halvår tillbaka liksom. Är i vilket fall jättetacksam och glad att jag fått chansen att lära känna dom här fina personerna. Så glad att jag har träffat dom, och det gäller er alla, som jag inte kände i sommarens slut. Ni är bäst och ni gör skolan hundraprocentig. PUSS PÅ ER SOLSTRÅLAR, love you guys♥

Andra advent

God kväll kära vänner! Har haft en riktig toppenhelg, hunnit med att fira min fina bästis Josefin som fyllde sexton igår,haft fetaste tjej/myskvällen med arrebarre och nu är jag ganska nyligen hemkommen från O helga natt som jag var på med min mor & far, kvalitetstid med familjen gör en alltid på gott humör. Drack varm choklad i kylan samtidigt som jullåtar spelades upp av duktiga sångare. Nu inväntar jag Philip som strax kommer hit! På tal om något helt annat är det otroligt snart jullov vilket känns helt sjukt. Längtar så så så mycket. Men innan ska det hinnas lämnas in en hel del inlämningar och prov. Gymnasiet är tufft minst sagt! Puss och kram.

Dom senaste dagarna

Hunnit plåta en outfit från den tiden av veckan jag var frisk.
Första snön har fallit.
Flanerat runt på stan med en underbar och fin vän.
Tagit oseriösa bilder på en extremt ful la-baguette-toalett.
Fått en ny fin mascara och vågat mig på att måla ögonbrynen lite starkare. 
 
Med tanke på att jag varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera denna blogg tänkte jag lägga upp lite bilder som ovan för att visa vad jag haft för mig dom senaste dagarna. Första snön har anlänt till Örebro och det känns mer än bäst. Julen är verkligen påväg, snart dags att ge sig ut och börja köpa julklappar. Tro det eller ej, men snart sitter vi där på julaftonsmorgon och undrar vart all tid tagit vägen. & JEPP, om 13 dagar ser jag hellström och det innebär också att jag gått halva ettan på gymnasiet. Sinnessjukt. Sov gott peeps. Puss

And if we only die once, I wanna die with you

Lördag natt och min hals tycks bara bli sämre & sämre. Haft en otroligt mysig kväll hos jossan då vi firat henne, åt trerätters och massa annat gott! Hoppas allt är bra med er. Puss!

Det var en kväll på ett diskotek

bästbästbästbästbästbästbästa håkan är om 15 JÄVLA DAGAR och det är helt stört vad taggad jag är. kommer bli en fantastisk night sådeså 

Millitärgrönt

Hej fina ni! Tog mig till skolan idag efter 4 dagar helt insnöad av sjuka, men somsagt, på bättringsvägen. Jätteskönt med helg redan imorgon och har en hel del planer, jobbar både lördag & söndag men jag ska hinna fira min kompis en kväll och ha världens mysigaste sleepover med Ara. KRAM

Fjärde december

Tänkte mest bara titta in på bloggen och höra av mig och visa att jag faktiskt lever. Var ett bra tag sedan!
Har haft influensa sedan lördags natt därav den dåliga uppdateringen. Hunnit bli första advent och julkalendern har dragit igång, huset har fyllts med julpynt lite här & var och julstämningen har börjat krypa fram. Imorgon ska jag, eller måste jag ta mig till skolan då jag varit sjuk hela veckan, skapligt segt! Igår fick jag finaste överraskningen när jag låg och sov hehe. Hoppas allt är bra med er, puss!

RSS 2.0