Resumé av sommaren.

Lyssna på denna under tiden. Tycker den är så himla fin!
Den 12e Juni var jag nog en av dom lyckligaste människorna på denna planet. Vi gick ut nian och tog sommarlov. En väldigt härlig och sjuk dag men också väldigt känslosam.
Strax därefter började jag sommarjobba med Ara och vi hade ett par 3 sjukt bra veckor tillsammans. Hade såå kul och made some money. Underbar tid! Många kvällar spenderades även med vänner och häng vid våran gamla lågstadieskola. Några trippar till stugan hann vi också med. Min fina familj.
Firade midssommar i stugan med släkt och familj och åt massa god mat. Åkte till bråvalla med syster och hade en helt sjuuuk dag och natt, otroligt otroligt bra. Ska dit nästa år igen fast alla dagar med mina kompisar,taggat!!
Slutade sommarjobba och firade in ledigheten med en helg i stugan med världens goaste kusiner och familj. 
Blev mycket utekvällar med bästis alma, åkte och hälsade på alva i västerås, och det blev fest i ad. 
Åkte till Lidköping med josefin och hälsade på alma & rebecka i några dagar. Och åååh vad kul det var att träffas igen. Finaste & goaste tjejerna någonsin!!
Började ta träningen på fett mycket allvar och köttade sönder. Åt frukost på java med Alma & Ali en morgon då jag mådde så otroligt bra. Åkte till Skagern med Hanne och hade en underbart härlig dag. Åkte till västkusten med mor,far & tvilling och hade en asbra resa,fick se min största idol någonsin live och grät floder när han kom ut på scenen,magiskt. Bilade förbi norrköping på hemvägen från västkusten och träffade mina söta kusiner,körde på myskväll. Var fri som en fågel och hängde på gustavsvik med vänner. Under denna tid lyckades jag gå och få känslor för en person som betydde en hel del då.
Åkte till bästis sommarstuga och åkte ut med hennes båt. Blev biten av pissmyror och var väl inte en jätteharmonisk och lugn båttur haha.. Fotade med adam, min andra bästis haha och hade en asbra dag tillsammans! Drog också med ara till storstaden och shoppade och kollade Näääk, sån sinnessjukt bra dag! Gick på bio med syster och såg en av dom troligtvis bästa filmerna jag sett. Känn ingen sorg. Fick världens finaste armband av Merri som var i turkiet i två veckor. Har spenderat fina dagar tillsammans med henne också!
Avslutade sommaren på bästa sätt, en fest i adolfsberg med underbara vänner. Igår flyttade min storebror till Linköping vilket självklart är lite jobbigt den delen också. All lycka till dig hjärtat.
 
Har verkligen skummat igenom alla mina bilder som ligger under mappen ''SOMMAR 2013''. Det finns tusentals filer men jag kan ju tyvärr inte lägga upp alla. Jag säger med sorgsen blick att denna sommar nu har gått mot sitt slut och att det idag är den sista dagen någonsin på detta sommarlov. Jag har gjort så mycket som jag aldrig vågat eller gjort förut, jag har känt mig så otroligt fri, jag har varit så glad och bara bubblat inom mig, jag har tyckt om någon så mycket att jag sprudlat av glädje, jag har blivit så sårad och jag har ändå ställt mig upp igen, jag har lärt känna så mycket nya människor vilket jag är så tacksam över. Dessa 9 veckor har innehållt så otroligt mycket känslor och så mycket har förändrats. Men jag är så glad. Så glad att allt blev som det blev. Tack till mina bästa vänner, tack till er som skrattade tillsammans med mig, tack till er som grät tillsammans med mig och tack till er som bara gjort denna sommar tillsammans med mig. Ni är värda guld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0