.

maja

AHAHAHAHHAHAHAHAHHA men seriöst första bilden, nöjd över häcken eller? pinsamt

Anonym

hahahahahahahhahaden som påstår att hon inte svankar. Nog om hon har putig rumpa men har hon putiga axlar oxå då eller? Hahahhahahahhahahahha, säger inget emot att hon kanske är trött osv och inte orkar hålla ryggen rak. Men den som säger att hon inte svankar xdxd kolla ryggen. men inget fel på det

Svar: Det var ett jävla tjat om min rumpa hit och dit. Ursäkta men vart fan vill ni komma med det här? Jag ska alltså inte ens kunna lägga upp träningsbilder utan att jag ska få ungefär 8 kommentarer som nästan endast är negativa? Kan ni människor snälla sköta erat,så trött på att allt helt plötsligt ska handla om skönhet och ideal och om jag gör minsta lilla fel blir det ett jävla liv. Jag är bara människa precis som ni och jag kan slå vad om att ni minst gör lika mycket fel ni också. Jag hoppas ni fattar att ni ligger längst ner på bottnen. Det här bevisar hur otroligt osäkra människor det finns där ute. Skriv gärna eran hotmail så jag kan ta detta med er där.  För det här är så otroligt otroligt omoget. Och jag tänker inte sjunka så lågt som ni gör så jag skulle aldrig någonsin gå på någon utan anledning och påpeka massa fel på den människans kropp. Vad fan händer med samhället? Det här är pinsamt kan jag säga. Jag ska ta och söka upp alla ip-adresser och om inte detta slutar inom kort går jag till polisen för kränkningar. För detta är inte första gången:) Jag önskade dock jag kunde få radda upp er allihopa och få er att skämmas så förbaskat mycket. Och när jag får reda på vilka ni är så är det nog inte lika kul att håna mig längre.

 Förresten ''Maja'' . Kul att ni låtsas vara samma personer när det står helt olika ipadresser på namnet Maja. Jesus christ.

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Usch vad folk är elaka! Om dom inte har något bättre
För sig än att sitta bakom en skärm och skriva
Anonyma kommentarer så är det bara ett bevis
På att du är så mycket bättre en dom!

2013-04-15 @ 20:07:15
URL: http://murstam.devote.se
Postat av: ebba

asså usch, vet verkligen inte vad jag ska säga när jag läser dessa kommentarer du ständigt får varje dag.. det är ju nåt fel hela tiden.. Blir så arg och ledsen när jag läser dem för inget som de skriver är sant för fem öre, ingenting!! Och jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig!

Ni som sitter och skriver dessa kommentarer bara dra åt helvete. Påsta inget som inte är sant för ni vet ingenting om Alice, inte ett piss. Det är så otroligt omoget, drygt och fult av er, och en fråga, vad får ni ut av detta?! Är det verkligen värt att sänka personer bara för att få känna sig en liten aning bättre? Ni kommer alltid va avundsjuka på nån som ni anser är bättre och snyggare, det kan ingen fly från men ingen är värd att bli behandlad såhär. Alice är världens underbaraste person som jag känns sedan dagis och hon betyder så sjukt jycket för mig. Så ta er istället tid till att lära känna henne på riktigt istället för att hitta alla dessa anklagelser och problem ni har för dom finns inte, det är bara era påhitt.

2013-04-15 @ 20:40:32
Postat av: Adina

Fan vad ledsen jag blir av att se detta.
Troligtvis två kära vänner som sitter och skriver de fina kommentarerna och tror att de är så jävla mycket själva. Äckliga jävla människor. Jag SPYR på er. SKAFFA ER ETT FUCKING JÄVLA LIV!
Sluta försök tryck ner andra bara för ni har så jävla mycket problem med er själva. Ni är vidriga.

2013-04-15 @ 20:55:35
Postat av: Anonym

Om du inte tål kritik så ska du inte ha en blogg, för det går inte att ha en utan att folk skriver sina åsikter, kolla bara på storbloggerskorna hur mycket skit dom får. ta bort bloggen, gör den privat eller ta bort kommentarsfältet helt enkelt om du inte tål kritiken.
Och kom nu inte med en massa: det är min blogg och jag ska få skriva vad jag vill blabla. För visst det får du, men det spelar ingen roll för folk kommer inte sluta för det. Så länge det där kommentars fältet finns så kan även de skriva precis vad de vill.
Jag säger inte att du ska behöva ta bort den möjligheten att folk ska kunna kommentera, för visst är de jätte kul med kommentarer. Men om du nu mår dåligt över det så borde du ju göra något åt de, för de som kommenterar kommer ju inte direkt sluta bara för att du skriver ett inlägg om att de ska. Finns nog tillockmed dom som tycker det är kul bara när du svarar på deras kommentarer och klagar. Så var stark istället och bry dig inte om kommentarerna, svara inte ens på dom för du ger de bara mer energi

2013-04-15 @ 22:57:48
Postat av: Anonym

förstår inte hur folk orkar klaga på dig. jag tycker att din blogg är jätte fin och jag förstår inte hur du kan få så många dumma komentarer. folk som skriver dumma komentarer kan dra åt helvete!

2013-04-17 @ 21:04:49
Postat av: Anonym

jag förstår verkligen inte hur folk orkar lägga ner tid på att lägga onödiga kommentarer! Du är jättefin Alice och din blogg är verkligen jätte bra läser den varje dag och det är en stor inspirationskälla! Försök att bara inte bry dig om dom, vet att det kan va svårt, men du är mycket starkare än dom som går så lågt att dom sitter och skriver hat kommentarer anonymt! Stå på dig, kram

2013-04-18 @ 21:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0